Flag
De lekkerste
Picknick recepten
Gelegenheden
Picknick recepten

Gezellig picknicken op een mooie zomerdag. Dat is volop genieten. Met deze picknick recepten bak je zelf de lekkerste variaties. De picknick recepten zijn speciaal ontwikkeld, dus gemakkelijk mee te nemen, goed te bewaren en heerlijk om van te smullen. Laat je inspireren door deze heerlijke picknick recepten.

Nieuwe producten

Picknick tips
  1. Met een picknick is het meestal mooi en dus warm weer. Daarom is het belangrijk een koelbox mee te nemen, om zo al de bereide picknick recepten lekker koel te bewaren. Het is goed om er een aantal koelelementen bij te doen, denk er dan wel aan deze ruim van te voren in de diepvries gedaan te hebben. 
  2. Niets is vervelender als het lekkers dat je speciaal voor de picknick gemaakt hebt omvallen en beschadigen. Daarom kun je het eten voor het beste verpakken in stevige en afsluitbare bakjes. 
  3. Als er kinderen mee gaan met de picknick is het raadzaam voldoende speelgoed mee te nemen en het is natuurlijk leuk om met elkaar tijdens de picknick in de buitenlucht een spel te doen. Maak voor de kinderen lekkere maar simpele picknick gerechtjes zoals pannenkoekrolletjes met jam, pasta of smeerkaas. Wat ook gemakkelijk te maken en lekker is zijn hartige spiesjes met augurk, kaas en ham of gevulde cherrytomaatjes met kruidenkaas.