
Muffins Naturel
Ingrediënten
Gemaakt met:
Bereiding:
Zorg dat de eieren op kamertemperatuur zijn en de boter zacht is. Plaats de meegeleverde muffinvormpjes in een muffinbakblik of direct op de bakplaat. Verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 190 °C
Temperatuur heteluchtoven: 175 °C
Doe de boter in een beslagkom en mix met een mixer met gardes zacht en romig. Voeg de muffinmix, de eieren en het water toe en mix het geheel op de laagste stand. Mix het geheel daarna 1 minuut op de middelste stand tot een glad beslag (let op, niet luchtig kloppen). Verdeel het beslag met twee eetlepels of een ijsbolletjestang over de muffinvormpjes.
Plaats de bakplaat of muffinblik in het midden van de voorverwarmde oven en bak de muffins in ca. 18 tot 20 minuten gaar en goudbruin. De muffins zijn gaar als je met je vinger licht op de muffin drukt en deze terugveert.
Positie rooster: Midden
Gemaakt met:
Vergelijkbare recepten

Witte chocolade muffins met frambozen

Blauwe bessen muffins met crumble

Blije-baby cupcakes

Rabarber Muffins

Cappuccino muffins

Pudding cakejes

Muffinkuikens

Vegan bananenmuffin met pecan en maple syrup
