Appelmuffins met karamel
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in stukjes, Snijd de karamels in vieren. Smelt de boter.
Bereid het appelmuffins beslag met de boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spatel de appelstukjes erdoor. Zet de muffinvormpjes uit het pak in het muffinbakblik en verdeel er de helft van het appelmuffinsbeslag over.
Verdeel de karameltoffeestukjes erover en schep de rest van het beslag erop. Bak de appelmuffins in ca. 17 min. goudbruin en gaar. Laat de appelmuffins afkoelen.
Baktijd
20 min
Temperatuur heteluchtoven: 180 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C
Bereid het Gebaksglazuur volgens de aanwijzingen op het zakje. Verdeel het glazuur over de appelmuffins. Zet het glazuur tussentijds terug in het warme water, zo blijft het zacht.
Vergelijkbare recepten