Flag
Verantwoorde keuzes
Waar iedereen blij van wordt
DUURZAME KEUZES MAKEN

Het idee dat 'een beetje aandacht, groot verschil maakt', benadrukt hoe zelfs de kleinste inspanningen samen iets belangrijks vormen — vooral wanneer we ze gezamenlijk aan de slag gaan. We zijn er om iedereen te voorzien van lekkere eetmomenten. Daarom zorgen we bij Dr. Oetker voor meer duurzame en makkelijkere keuzes in de producten die je al kent.

We zijn op een reis — we kiezen voor duurzamere ingrediënten, verlagen het zout- en suikergehalte in onze producten, voegen meer plantaardige opties toe, maken recepten toegankelijker en verminderen het gebruik van plastic verpakkingen.

Bij Dr. Oetker zetten we ons in om de wereld te informeren over onze vooruitgang op het gebied van duurzaamheid. We leggen de lat hoog en zetten ons vol in om onze doelen te behalen; we realiseren ons dat er altijd ruimte voor verbetering is. Stap voor stap bewegen we naar een groenere toekomst, en houden je over elke vooruitgang op de hoogte. We zien dat je ook je best doet voor onze planeet — daarom maken we het makkelijker voor jou om bewuste keuzes te maken, hoe klein ook, samen een groot verschil uitmaken.

ACTIE ONDERNEMEN

We kunnen op allerlei manieren duurzaamheid in onze dagelijkse routine verwerken.

Binnen onze vijf speerpunten – Voeding, duurzame ingrediënten, afvalvermindering, klimaatactie en inclusiviteit – zetten we stappen die, stukje bij beetje, een groot verschil maken. Door samen te werken, kunnen we een betere toekomst creëren.

MEER INFORMATIE OVER ONZE FOCUSGEBIEDEN

Duurzaamheidsverslag 2022

Ons verhaal: In ons duurzaamheidsverslag beschrijven we onze reis naar een duurzamere bedrijfsvoering.

LEES ONS RAPPORT
LEES ONS RAPPORT
LEES ONS RAPPORT