Flag
LEKKERE KEUZES VOOR EEN GOED GEVOEL.

We weten dat kleine, slimme keuzes een wereld van verschil kunnen maken. Daarom hebben Dr. Oetker-producten heldere voedingslabels en speciale vermeldingen voor glutenvrij, lactosevrij, zonder toegevoegde suikers en andere eetwensen – zodat je makkelijker en beter geïnformeerd je keuzes kunt maken.

We zijn vastbesloten om het suikergehalte in onze taarten en desserts aanzienlijk te verminderen. Met een verscheidenheid aan opties, van plantaardig en eiwitrijk tot vrij van kunstmatige kleurstoffen en smaakversterkers, kunnen we allemaal smakelijke voedselkeuzes maken die bij ons passen.

ONZE VOORUITGANG
We staan klaar om je te helpen bij het maken van keuzes.

We gebruiken duidelijke voedingslabels op onze verpakkingen en website, inclusief voor glutenvrij, lactosevrij, geen toegevoegde suikers, vrij van kunstmatige kleurstoffen en geen toegevoegde smaakversterkers, zodat je de beste keuzes kunt maken die bij jouw dieet passen.

Picture -

Heerlijke momenten voor iedereen

We willen dat iedereen kan genieten van onze taarten, desserts en pizza's. Onze glutenvrije en plantaardige alternatieven helpen je om samen heerlijke momenten te delen. Ontdek onze veganistische producten en recepten.

Picture -

Picture -

Voortdurende vermindering van zout en suiker

We blijven onze recepten verbeteren en streven naar een geweldige smaak terwijl we het zout- en suikergehalte zo laag mogelijk houden. Sinds 2007 verminderen we geleidelijk het zoutgehalte in onze pizza's, met het doel om dit tegen 1 g per 100 g te verminderen in de toekomst. We zijn er ook mee bezig om de suiker in ons assortiment taarten te verminderen en dit aanzienlijk te doen in onze desserts.

Picture -

Picture -

Vrij van onnodige toevoegingen


Voor bewuste bakkers die op zoek zijn naar additiefvrije producten, breiden we voortdurend ons assortiment uit om producten aan te bieden zonder kunstmatige smaakstoffen en sterk bewerkte ingrediënten. Steeds meer van onze pizza's zijn nu vrij van kunstmatige kleurstoffen en smaakversterkers.

Picture -

Ontdek onze producten

Ontdek meer
Ontdek hoe wij werken aan duurzaamheid

Er zijn veel manieren waarop we allemaal duurzaamheid kunnen integreren in onze dagelijkse activiteiten. In al onze vijf aandachtsgebieden - Voeding, Duurzame Ingrediënten, Afvalminimalisatie, Klimaatactie en Inclusiviteit - zetten we stappen die, stukje bij beetje, een groot verschil maken. Door samen te werken, kunnen we een betere toekomst creëren.

WAT DUURZAAMHEiD VOOR ONS BETEKENT

We gaan richting duurzamere ingrediënten, minder zout en suiker, meer plantaardige opties en meer recyclebare verpakkingen.

Ontdek meer
Ontdek meer
Ontdek meer