Flag
Inclusiviteit
NODiG iEDEREEN UiT

Bij Dr. Oetker geloven we dat eten de kracht heeft om ons samen te brengen. Genietmomenten zijn er voor iedereen, dus ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt, is er altijd een plekje aan tafel voor jou.

ONZE VOORTGANG
Iets lekkers voor iedereen om van te genieten

Heerlijk bakken kan van het alledaagse iets maken om te vieren. Ongeacht waar je vandaan komt, wat je achtergrond is en wat je ook viert, er is altijd een smakelijk recept om te ontdekken.

Recepten voor iedereen

Ons doel? Het creëren van genietmomenten voor iedereen. Om dit te bereiken, verbeteren we voortdurend de toegankelijkheid, zoals het verbeteren van onze website voor mensen met visuele en auditieve beperkingen, zodat iedereen van onze heerlijke recepten kan genieten!

Picture -

Vier met een baksessie! 

Vier met een baksessie! Of je nu voor het eerst bakt of een doorgewinterde professional bent, wij staan klaar om jouw hele familie, vrienden en al jouw verschillende smaakpapillen van over de hele wereld te bedienen. Ontdek recepten voor elke gelegenheid. Ontdek recepten voor elke gelegenheid..

Picture -

Ontdek meer
Ontdek hoe wij werken aan duurzaamheid

Er zijn veel manieren waarop we allemaal duurzaamheid kunnen integreren in onze dagelijkse activiteiten. In al onze vijf aandachtsgebieden - Voeding, Duurzame Ingrediënten, Afvalminimalisatie, Klimaatactie en Inclusiviteit - zetten we stappen die, stukje bij beetje, een groot verschil maken. Door samen te werken, kunnen we een betere toekomst creëren.

WAT DUURZAAMHEiD VOOR ONS BETEKENT

We gaan richting duurzamere ingrediënten, minder zout en suiker, meer plantaardige opties en meer recyclebare verpakkingen.

Ontdek meer
Ontdek meer
Ontdek meer