Vegan muffins met framboos en pistache
6 stuks
Gemakkelijk
35
Heerlijke Vegan Muffin met verse framboos en een knapperige pistache.
Ingrediënten
Bereiding
Voor de muffins
80 ml
olijfolie
175 ml
water
60 g
gepelde pistachenoten
100 g
witte chocolade vegan
100 g
frambozen
Voor de vulling
Extra nodig
bakplaat
beslagkom
mixer met gardes
Hints
Normal 0 false false false en-NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-ansi-language:#0C00; mso-fareast-language:EN-US;} Wil je mooie muffins? Bak onze vegan muffins dan niet in een bakblik, maar gewoon op de bakplaat.
Totaal:
35 min
Bereiding:
15 min
Bakken:
20 min
1
Voorbereiden
Plaats de bijgeleverde muffinvormpjes op de bakplaat.
Temperatuur heteluchtoven: 180 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 190 °C
2
Verwarm de oven voor op de aangegeven temperatuur.
3
Beslag bereiden
Doe de muffinmix, het water en de olie in een beslagkom en mix ongeveer 1 minuut op de laagste stand.
4
Hak de pistachenoten en vegan witte chocolade grof.
5
Schep 50 gram pistachenoten en alle witte chocolade met de frambozen door het beslag.
6
Bakken
Verdeel het beslag over de muffinvormpjes en strooi de rest van de pistache erover.
7
Plaats de bakplaat in de oven en bak de muffins in 20 minuten gaar.
Baktijd
20 min
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media