Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Pannenkoeken wraps met chocolade en banaan

Wraps gemaakt van pannenkoeken, heerlijk gevuld met chocoladesaus, nougatine en bananen.

8 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Pannenkoeken wraps met chocolade en banaan

Bakgerei:

koekenpan

Voor de wraps:

150 g bloem
mespuntje zout
2 eieren
450 ml melk
40 g boter
1 zakje Dr. Oetker Nougatine
1 tube Chocoladesaus
4 bananen (grote) of 8 kleine

preparation

Bereiding

1

Zo maak je de pannenkoeken wraps

Zeef de bloem en zout boven een kom en maak er een kuiltje in. Breek de eieren boven het kuiltje en voeg een flinke scheut melk toe. Roer dit vanuit het midden tot een dik pannenkoeken beslag.

2

Voeg al roerende de rest van de melk toe. Smelt de boter in de koekenpan en roer dit door het pannenkoeken beslag. Bak ca. 8 dunne pannenkoeken en leg ze op een plat bord. Leg een pannenkoek tweede bord op en laat ze afkoelen.

3

Leg op elke pannenkoek ca. 2 eetlepels chocoladesaus en strijk dit uit. Bestrooi de pannenkoeken met 2 eetlepels Nougatine. Leg op de pannenkoeken een gepelde (halve) banaan, sla de zijkanten over de banaan en rol de pannenkoeken in de lengte op.

Voedingswaarden Voor het recept Pannenkoeken wraps met chocolade en banaan

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1453 kJ
347 kcal
775 kJ
185 kcal
Vet 9.01 g 4.82 g
Koolhydraten 57.49 g 30.74 g
Eiwit 7.66 g 4.10 g