Croissants met banketbakkersroom
4 stuks
Gemakkelijk
De allerlekkerste, versgevulde croissants met zelfgemaakte banketbakkersroom. Lekker met framboos!
Ingrediënten
Bereiding
Voor de banketbakkersroom
500 ml
melk - halfvol en koud
En natuurlijk...
4
croissants
1 bakje
frambozen
poedersuiker
Extra nodig
beslagkom
mixer met gardes
spuitzak met kartelmondje
Bereiding:
10 min
1
Banketbakkersroom bereiden
Doe 500 ml koude melk en de Mix voor Banketbakkersroom in een kom en meng het geheel met een garde of mixer op de middelste stand.
2
Klop het geheel één minuut op de hoogste stand tot een glad mengsel.
3
Laat de banketbakkersroom ca. 5 minuten opstijven in de koelkast en top of vul jouw baksel met de room.
4
Croissants vullen en versieren
Klopt de banketbakkersroom even los met een garde en doe vervolgens in een spuitzak. Snijd de croissants open en vul de croissants met de banketbakkersroom.
5
Versier de banketbakkersroom met de frambozen en wat poedersuiker.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media