Flag

Puddingbroodjes met frambozenglazuur

10 stuks
Gemakkelijk
20
Eenvoudig om te maken puddingbroodjes met banketbakkersroomvulling en frambozenglazuur.
Logo Image
Baktips
Dit recept is ook erg lekker met kleine muesli- of krentenbolletjes.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Bakgerei
spuitzak
spuitmondje (ster)
Voor de puddingbroodjes
10kleine witte bolletjes (Haagse bolletjes)
1 zakjeDr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
400 mlvolle melk
1 zakjeDr. Oetker Roze glazuur
1 flesjeDr. Oetker Disco

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
Picture - Dr. Oetker Roze glazuur
Picture - Dr. Oetker Disco
1

Zo maak je puddingbroodjes

Knip met de schaar een klein stukje in aan zijkant van elk bolletje. Bereid de Banketbakkersoom volgens de aanwijzingen op het zakje, maar vervang het water door volle melk.

2

Schep de room meteen in de spuitzak. Steek het mondje in de inkeping en spuit voorzichtig het puddingbroodje vol met banketbakkersroom.Pas op, dat ze niet openbarsten. De hoeveelheid room is precies genoeg voor 10 puddingbroodjes.

3

Verwarm het glazuur volgens de aanwijzingen op het zakje. Maak het taartglazuur zacht volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet een kommetje in een bak met heet water en schenk het glazuur hierin.

4

Strooi in een tweede kommetje Disco. Dip de broodjes in het glazuur en laat het wat afdruipen. Dip de puddingbroodjes daarna in Disco.

Baktips

  • Dit recept is ook erg lekker met kleine muesli- of krentenbolletjes.