Flag
Filters
Recepten
Lekker brood bakken

Onze lekkerste brood recepten op een rijtje. Kom kijken en doe zoete en hartige brood inspiratie op. Brood bakken is leuk! Versgebakken brood ruikt niet alleen lekker, het smaakt ook erg goed. De mogelijkheden om te variëren zijn bijna onbeperkt. Voeg een paar extra ingrediënten toe zoals noten, kruiden of kaas... een eenvoudig brood tover je tot iets speciaals. Het lekkerste en mooiste brood bak je zelf. Deze broodrecepten zijn zo lekker, het zijn net gebakjes!

1
2
3
4
5
6
7

Brood

23 resultaten
Basis brood bakken

Brood bakken begint met een basis van gist, bloem, water of melk en een snufje zout. Met deze basis kun je alle kanten op. Je kunt zoet brood bakken of juist een hartig brood. Kleine broodjes of een afbreek brood bakken voor tijdens een lunch of brunch. Heb je nog nooit een brood gebakken, dan kun je ook kiezen voor een mix, maar heb je al eens brood gebakken, kies dan een keer voor Gist. Het is echt gemakkelijker dan je denkt.

Zoete broodjes bakken

Maak eens een zoete variant zoals de heerlijke amandel-roombol. Deze grote bol is gevuld met amandelspijs, banketbakkersroom en gedecoreerd met amandelschaafsel. Ook leuk en lekker is het rozijnenbolletjes-brood met gebaksglazuur, vanillesuiker en citroenrasp. Hartig bakken kan natuurlijk ook. Probeer eens de tomatenbroodjes.