Pannenkoeken wraps met chocolade en banaan
8 stuks
Gemakkelijk
Wraps gemaakt van pannenkoeken, heerlijk gevuld met chocoladesaus, nougatine en bananen.
Ingrediënten
Bereiding
Bakgerei
koekenpan
Voor de wraps
150 g
bloem
mespuntje
zout
2
eieren
450 ml
melk
40 g
boter
1 zakje
Dr. Oetker Nougatine
1 tube
Chocoladesaus
4
bananen (grote) of 8 kleine
Bereiding:
20 min
1
Zo maak je de pannenkoeken wraps
Zeef de bloem en zout boven een kom en maak er een kuiltje in. Breek de eieren boven het kuiltje en voeg een flinke scheut melk toe. Roer dit vanuit het midden tot een dik pannenkoeken beslag.
2
Voeg al roerende de rest van de melk toe. Smelt de boter in de koekenpan en roer dit door het pannenkoeken beslag. Bak ca. 8 dunne pannenkoeken en leg ze op een plat bord. Leg een pannenkoek tweede bord op en laat ze afkoelen.
3
Leg op elke pannenkoek ca. 2 eetlepels chocoladesaus en strijk dit uit. Bestrooi de pannenkoeken met 2 eetlepels Nougatine. Leg op de pannenkoeken een gepelde (halve) banaan, sla de zijkanten over de banaan en rol de pannenkoeken in de lengte op.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media