Flag

Vegan muffins

8 stuks
Gemakkelijk
30
Feel good vegan muffins. Je bakt deze muffins met volledig plantaardige ingrediënten en ze zijn ook nog eens net zo lekker als gewone muffins!
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de vegan muffins
1 pakDr. Oetker Vegan Muffins Naturel
80 mlzonnebloemolie of olijfolie
175 mlwater
Extra nodig
mixer met gardes
beslagkom
ijsschep of juslepel
bakplaat

Gemaakt met:

1

Voorbereiden

Plaats de muffinvormpjes op de bakplaat.

2

Verwarm de oven voor.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 190 °C

Temperatuur heteluchtoven: 180 °C

3

Beslag bereiden

Doe de muffinmix, het water en de olie in een beslagkom en mix het geheel daarna 1 minuut op de laagste stand tot een glad beslag (let op, niet luchtig kloppen).

4

Verdeel het beslag met een ijsbolletjestang of een juslepel over de muffinvormpjes.

5

Bakken

Plaats de bakplaat iets boven het midden van de oven en bak de muffins in 20-25 minuten gaar en goudbruin.