Flag

Regenboog Cupcake

12 cupcakes
Gemiddeld
20
Felgekleurde cupcakes met een heerlijke laag botercrème. Daar word je vrolijk van!
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de cupcakes
1 pakDr. Oetker CupCakes Naturel
100 gboter of margarine op kamertemperatuur
2eieren op kamerteperatuur
100 mlmelk
Voor de decoratie
1 zakjeDr. Oetker Botercrème
200 gboter
250 mlmelk
1 pakDr. Oetker Kleurstoffen
Extra nodig
1cupcake-/muffin bakvorm
1 doosjeCupcake vormpjes
1spuitzak
1 rolplasticfolie
1mixer met gardes

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker CupCakes Naturel
Picture - Dr. Oetker Botercrème
Picture - Dr. Oetker Kleurstoffen
1

Cupcakes maken

Maak en bak de cupcakes volgens de aanwijzingen op het pak. Laat ze na het bakken afkoelen op een rooster.

Positie rooster: Midden

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 160 °C

2

Botercrème maken

Bereid de botercrème volgens de aanwijzingen op het zakje en verdeel over drie bakjes. Kleur ieder bakje met een andere kleur door 30 kleurstofdruppels toe te voegen. Knip de huishoudfolie in 3 gelijke stukken en bestrijk een kleur per folie. Rol de folies op in de lengte en leg de 3 kleuren naast elkaar in de spuitzak. 

3

Regenboogtoef maken

Maak een mooie toef op iedere cupcake en zie de regenboog verschijnen!