Flag
Filters
Recepten
Cupcakes, elke cupcake is een klein feestje
1
2
3
4
5
6
7

106 resultaten

Cupcakes: ze zien er super uit, zijn ook nog eens heel lekker en ze zijn ook nog eens leuk om zelf te maken! Mooie cupcakes bakken is heel eenvoudig. Kijk eens bij de recepten en je zal zien dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Met een kleine inspanning heb je al mooie cupcakes. Een schaal vol mooie zelfgebakken cupcakes. Wedden dat jouw visite, vrienden of familie versteld zullen staan van jouw bakkunsten.

Cupcakesfan op facebook

Op facebook hebben wij een speciale Cupcakefan pagina aangemaakt. Hier kun je jouw leukste cupcake foto's delen met andere cupcakesfans. En natuurlijk kun je ook kijken wat andere cupcakesfans hebben gemaakt. Ga naar www.facebook.com/cupcakesfan en doe inspiratie op of laat zien wat jij voor een moois hebt gemaakt. Wij zijn ieder geval reuze benieuwd!

Zo maak je de leukste cupcakes!

Cupcakes bewaren

Waar je cupcakes bewaart is afhankelijk van hoe de cupcakes zijn versiert. Gebruik je botercrème, dan bewaar je ze in de koelkast. Haal ze een half uurtje voor het serveren uit de koelkast. De botercrème wordt dan lekker smeuïg. Heb je cupcakes gemaakt met fondant of marsepein. Bewaar de cupcakes luchtdicht verpakt buiten de koelkast. 

Cupcakes blijven ongeveer twee dagen lekker.

Engelse cupcakes

De trend van cupcakes is overkomen waaien vanuit Engeland. De eerste cupcake recepten duiken op aan het begin van de negentiende eeuw. De deftige Engelsen organiseerden theekransen en daar hoorde natuurlijk wat lekkers bij. Een gebakje in de vorm van een theekopje. De gebakjes werden ook gebakken in theekopjes. En daar komt natuurlijk ook de naam vandaan: kopjes cake.