Aardbeien cupcakes met vanilleroom
12 cupcakes
Gemakkelijk
Smeuïge cupcakes met een lekkere toef vanilleroom en een vleugje aardbeiensaus.
Ingrediënten
Bereiding
1 pak
Dr. Oetker Cakevormpjes (roze)
Voor de cupcakes
1 pak
Dr. Oetker CupCakes Naturel
2
eieren op kamertemperatuur
50 ml
melk
50 g
aardbeiensaus
Beslag
Benodigdheden
Mixer met gardes
Spuitzak met stermond
Cupcake bakvorm
Bereiding:
40 min
Bakken:
22 min
1
Cupcakes bakken
Gebruik voor het bakken van de cupcakes Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel. Volg hiervoor de bereidingswijze op de verpakking maar gebruik in plaats van 100 ml melk, 50 ml melk en 50 ml Aardbeiensaus.
Baktijd
22 min
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
2
Cupcakes versieren
Spuit op de cupcakes een toef van CupCake Topping. Strooi er CupCake Suikerhartjes over.
Baktips
Variatietip: Voeg voor een mooie rode kleur een paar druppels rode levensmiddelenkleurstof toe aan het aardbeien cupcakes beslag.
Tips
: <b>Variatietip:</b> Voeg voor een mooie rode kleur een paar druppels rode levensmiddelenkleurstof toe aan het aardbeien cupcakes beslag.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media