Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Lekker brood bakken

Onze lekkerste brood recepten op een rijtje. Kom kijken en doe zoete en hartige brood inspiratie op.

Brood bakken is leuk! Versgebakken brood ruikt niet alleen lekker, het smaakt ook erg goed. De mogelijkheden om te variëren zijn bijna onbeperkt. Voeg een paar extra ingrediënten toe zoals noten, kruiden of kaas... een eenvoudig brood tover je tot iets speciaals.

Het lekkerste en mooiste brood bak je zelf.  Deze broodrecepten zijn zo lekker, het zijn net gebakjes!

Brood recepten

Basis brood bakken

Brood bakken begint met een basis van gist, bloem, water of melk en een snufje zout. Met deze basis kun je alle kanten op. Je kunt zoet brood bakken of juist een hartig brood. Kleine broodjes of een afbreek brood bakken voor tijdens een lunch of brunch. Heb je nog nooit een brood gebakken, dan kun je ook kiezen voor een mix, maar heb je al eens brood gebakken, kies dan een keer voor Gist. Het is echt gemakkelijker dan je denkt.

Zoete broodjes bakken

Maak eens een zoete variant zoals de heerlijke amandel-roombol. Deze grote bol is gevuld met amandelspijs, banketbakkersroom en gedecoreerd met amandelschaafsel. Ook leuk en lekker is het rozijnenbolletjes-brood met gebaksglazuur, vanillesuiker en citroenrasp. Hartig bakken kan natuurlijk ook. Probeer eens de tomatenbroodjes.