Flag

Vegan muffins met noten en chocolade

8 stuks
Gemakkelijk
35
Vegan muffins met een heerlijke bite dankzij de stukjes noot en chocolade. Deze muffins zijn super snel klaar en perfect om uit te delen!
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de chocolade muffins
1 pakDr. Oetker Vegan Muffins Naturel
80 mlzonnebloemolie
175 mlwater
75 gDr. Oetker Chocolate Chips of vegan chcolade
40 gDr. Oetker Amandelschaafsel
Extra nodig
beslagkom
mixer met gardes
ijsschep
bakplaat

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Chocolate Chips of vegan chcolade
Picture - Dr. Oetker Amandelschaafsel
1

Voorbereiden

Verwarm de oven voor.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 190 °C

Temperatuur heteluchtoven: 180 °C

2

Hak de noten in stukjes en weeg de juiste hoeveelheid chocolate chips af (of hak 75g chocolade in stukjes).

3

Beslag bereiden

Doe de muffinmix, het water en de olie in een beslagkom en mix het geheel daarna 1 minuut op de laagste stand tot een glad beslag.

4

Roer de noten en de stukjes chocolade door het beslag. Verdeel het beslag met een 
ijsbolletjestang over de muffinvormpjes. Garneer met het amandelschaafsel.

5

Bakken

Plaats de bakplaat iets boven het midden van de oven en bak de muffins in 20-25 minuten gaar en goudbruin.