Flag

Pancakes met aardbei-rabarber kompot

ongeveer 4 porties
Gemakkelijk
40
Trakteer jezelf of iemand anders, en versier deze pancakes met een zoete aardbei-rabarber kompot.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de kompot
250 grabarber
100 mlwater
1 pakDr. Oetker Kloppudding Vanille (100 gram)
100 gsuiker
250 gaardbeien
Voor het beslag
1 pakDr. Oetker American Pancakes Origineel
300 mlmelk
2eieren
Voor de topping
30 gboter geklaard, 2 el
honing
Extra nodig
1mixer met gardes
2beslagkommen

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker American Pancakes Origineel
1

Kompot bereiden

Was de rabarber, maak schoon (niet schillen) en snij in kleine stukjes. Doe de rabarberstukjes in een pan met 50 ml water en laat ongeveer 4 minuten sudderen. 

2

Meng de kloppoeder met de suiker en voeg het resterende water toe. Mix tot een glad mengsel. 

3

Roer het mengsel door de rabarber en breng kort aan de kook. Laat de rabarber afkoelen. Was en snij de aardbeien, snijd ze in kleine stukjes en roer ze erdoor.

4

Pancakes maken

Bereid de pancakes volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

5

Serveren

Serveer de pancakes met de kompot en een beetje honing.