Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

IJsjes Cakepops

Wie heeft er zijn in een ijsje? Maak deze leuke cakepop in een ijshoorntje. Een roze 'aardbeiensmaak' cakepop ijsje met chocodip en gekleurde snoepjes.

10 stuks

Voor ervaren bakkers 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept IJsjes Cakepops

Für die Springform (Ø 18 cm):

voor de cakepops:

1 pak Dr. Oetker Compleet pakket voor Cakepops
30 g margarine
1 ei (m, op kamertemperatuur)

voor decoratie:

200 g witte chocolade
stift Dr. Oetker Kleurstoffen rode stift
10 oubliehoorntjes (kleine ijshoorntjes)
1 beker Dr. Oetker Choco Dip bruin
1 flesje Dr. Oetker Disco
1 doosje gekleurde chocosnoepjes

preparation

Bereiding

1

Bak de cakepops volgens de aanwijzingen op de verpakking of maak ze met behulp van cake en MonChou zoals beschreven staat op http://www.oetker.nl/recepten/cakepops/ en zet ze daarna even in de koelkast.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Inclusief Midden

Baktijd: 15 - 17 minuten

2

Breek de chocolade in kleine stukjes en verwarm het au bain marie. Voeg er enkele druppels rode kleurstof aan toe en roer goed door tot er een egale roze kleur ontstaat.

3

Maak onderin het hoorntje een gaatje zodat straks het stokje van de cakepop er doorheen past. Doop de cakepop in de witte chocolade, laat niet uitlekken

4

Laat de cakepop van bovenaf in het hoorntje zakken, het stokje komt door het gaatje aan de onderkant heen. Doordat er veel chocodip op de cakepop zit, loopt deze dan een beetje over de rand. Zo niet, dan kun je altijd met een lepeltje wat extra chocodip op de randen doen. Zet ze daarna een kwartiertje in de koelkast.

5

Verwarm nu ook de bruine chocodip. Haal de cakepops uit de koelkast en laat een klein beetje bruine chocodip van bovenaf op de cakepop druipen. Doordat de cakepop koud is loopt de bruine chocodip niet zo ver uit. Strooi daarom voordat de chocodip hard wordt de discodip erop.

6

Plak een chocosnoepje tussen de discokorrels op de cakepop.

Voedingswaarden Voor het recept IJsjes Cakepops

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1650 kJ
394 kcal
2085 kJ
498 kcal
Vet 23.44 g 29.67 g
Koolhydraten 41.68 g 52.76 g
Eiwit 3.75 g 4.75 g