Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Makkelijke en snelle kerstrecepten

Steel eenvoudig de show deze Kerst

Dat mooi en makkelijk goed samen gaan, bewijzen deze makkelijke en (snelle) kerstrecepten. Je steelt gegarandeerd de show met deze makkelijk te maken kerst recepten. De bereiding van deze kerstrecepten is eenvoudig en snel. Dit jaar geen stress in de keuken! 

HOW-TO BAKFILM

Prosecco kwarktaartje

Kwarktaart is de ideale basis voor feestelijke toetjes. De basis van de kwarktaart maak je echt in een handomdraai. Een paar tips om de kwarktaart extra lekker te maken: vervang het water door prosecco voor een heerlijke prosecco kwarktaart of maak van een Mon Chou taart een smaakvolle Tiramisu. Feestelijk, makkelijk en lekker!

Makkelijke en snelle kerstdesserts

Tips voor makkelijke toetjes met Kerst

Zet met Kerst een zelfgemaakt toetje op tafel. Een paar handige tips hoe je makkelijk een feestelijk toetje maakt. De truc is Mix & Match. De bereiding van deze kerstrecepten is eenvoudig en snel, al moeten ze soms nog even opstijven in de koelkast. Maar dat maakt niets uit, want dan kun je lekker wat anders doen ;-).

De croquembouche: de naam alleen al klinkt als een feest.

Een croquembouche is een soesjestaart. Je kunt de soesjes zelf maken, maar je kunt ook kiezen voor kant-en-klare soesjes. De soesjes geef je eenvoudig een choco laagje met Dr. Oetker Choco Dip. Bekijk de handige how to video en bak met gemak een heerlijke dessert taart.

Een grand dessert is makkelijker dan je denkt.

Ook hier geldt mix & match. Een grand dessert bestaat uit minimaal drie toetjes. De meeste toetjes kun je van te voren al maken. Kies voor een stukje browie gevuld met Salted Caramel, een stukje vers fruit en tot slot een bolletje ijs. Schenk een scheutje chocoladesaus over het grand dessert of bestrooi het met een dun laagje poedersuiker, vlak voor het serveren. Zo makkelijk kan het zijn.

Makkelijke kersttaart recepten

De kracht van eenvoud, met weinig ingrediënten kun je ook een heerlijke kersttaart maken. Met een kleine variatie maak je van een eenvoudige Red Velvet Cake mooie kersttaartjes. Je bakt de Red Velvet volgens de aanwijzingen op het pak, dan snijd je Red Velvet Cake in plakken en snijdt er sterren in verschillende groottes uit. Even stapelen en klaar zijn de kerstboompjes. Leuk he! 

Of bak een Double Chocolate taart en versier deze met krokante chocolade bolletjes.  Een hele simpele variatie met als resultaat een prachtige kersttaart.  Of bak luxe Kerst Brownies. Van een pak Brownies maak je heel eenvoudig een lekkere en makkelijk kersttaart. Je vervangt het water door sinaasappelsap, meng cranberries door het beslag en bak de Brownies. Serveer ze met slagroom met een vleugje kaneel. Zo lekker! 

KRIJG JIJ 'M AL?
De ‘lekkerste’ nieuwsbrief
Meld je aan en krijg inspirerende recepten in je mailbox en natuurlijk het laatste nieuws rondom bakken. Meld je aan