Kersttoetje: Chocolade trifle met stroopwafel
4 stuks
Gemakkelijk
Steel de show tijdens het kerstdiner met een prachtig Kersttoetje van Brownies en stroopwafelsterren.
Ingrediënten
Bereiding
Voor het kersttoetje
1 pak
Dr. Oetker Brownies Choco
1 zakje
50 g
boter
500 ml
slagroom
2 el
suiker
1 pak
stroopwafels s
Bereiding:
40 min
Bakken:
40 min
1
Bak de brownies volgens de aanwijzingen op het pak.
Baktijd
40 min
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
2
Laat de Brownies afkoelen en snijd 'm in kleinere stukken.
3
Klop de slagroom met de Klop-Fix en suiker stijf.
4
Steek met ster-uitstekers grote en kleine sterren uit de stroopwafels. Met de resten van de stroopwafel kun je ook nog lekkere recepten maken: bijv. Winterse Eton Mess met Stoofpeertjes en Stroopwafel)
5
Vul glaasjes of een grote glazen schaal met een laag stukjes brownie, een laag slagroom en weer een laag stukjes brownie.
6
Bedek het toetje voor de helft met de stroopwafelsterren.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media