Luxe bitterkoekjespudding
ongeveer 10 - 12 stuks
Gemakkelijk
Met een MonChou taart pakket, kun je ook een heerlijke luxe bitterkoekjespudding maken.
Ingrediënten
Bereiding
Voor de bitterkoekjespudding
500 ml
slagroom
250 ml
melk (lauwwarm)
ongeveer 250 g
bitterkoekjes
1 tl
kaneel
olie
Benodigdheden
Mixer met gardes
Puddingvorm ca. 1,5 liter
Bereiding:
20 min
1
Zo maak je de bitterkoekjespudding
Haal de slagroom en de melk uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen. Snijd de bitterkoekjes in 6-8 stukjes.
2
Klop de slagroom zonder suiker stijf. Klop in een andere kom de melk met de taartmix en kaneel in 3 minuten op de hoogste stand tot een schuimige massa.
3
Spatel de opgeklopte slagroom en de bitterkoekstukjes door het taartmengsel. Bestrijk de binnenkant van de puddingvorm heel licht met olie. Schenk de vloeibare bitterkoekjespudding in een vorm en laat de bitterkoekjespudding ca. 3 uur opstijven in de koelkast.
Baktips
Verwarm de buitenkant van de puddingvorm even met warm water, voordat je de bitterkoekjespudding er uit haalt.
Baktips
Decoreer de bitterkoekjespudding met slagroom of Dr. Oetker Chocoladesaus.
Tips
: Verwarm de buitenkant van de puddingvorm even met warm water, voordat je de bitterkoekjespudding er uit haalt.
: Decoreer de bitterkoekjespudding met slagroom of Dr. Oetker Chocoladesaus.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media