Smelt de boter in een pannetje. Neem het pannetje van de kookplaat en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Verdeel de kruimelbodemmix gelijkmatig over de cocktailglazen en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel.
Doe de limoncello, de kwark en de slagrooom in een kom en meng dit met een mixer met gardes op de laagste stand door elkaar. Gebruik voor de beste resultaat de kwark en de slagroom direct uit de koelkast.
Voeg de taartmix toe en meng het mengsel met de mixer op de laagste stand voor 1 minuut tot een glad mengsel. Klop het daarna op de hoogste stand in 2,5 minuut tot een luchtige massa.
Verdeel het taartmengsel over de bodems van de glazen en decoreer elk glas met 2 lange vingers. Laat de gevulde glazen ten minste 2,5 uur opstijven in de koelkast.
Versier eventueel met citroenrasp of een citroenkrul vlak voor het serveren.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes