
Vanille Panna Cotta
2 stuks
Gemakkelijk
255
Het klassieke Italiaanse dessert met een heerlijke vanillesmaak!
Ingrediënten
Bereiding
Benodigdheden
Benodigdheden
Kom 15-20 cm (halve bolvorm)
Glas met 5 cm doorsnede
Ingredients
2 blaadjes
300 ml
slagroom
50 g
suiker
10
frambozen
citroenrasp
Gemaakt met:
Totaal:
255 min
Bereiding:
15 min
1
Maak de gelatine zacht in een kom met koud water.
2
Verwarm de Bourbon-Vanillepasta met de room en suiker in een pan. Laat de vloeistof niet koken.
3
Druk de gelatine stevig uit en roer door het roommengsel tot het volledig is opgelost. Giet vervolgens in 2 glazen (elk 200 ml) en zet ca. 4 uur in de koelkast.
4
Garneer de gekoelde panna cotta met frambozen en citroenrasp.
Baktips
Voor een vegetarische versie van panna cotta kun je de gelatine ruilen voor agar-agar.
Tips
Gelatine: Voor een vegetarische versie van panna cotta kun je de gelatine ruilen voor agar-agar.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Luxe bitterkoekjespudding![]()

20 MinGemakkelijk
Luxe bitterkoekjespudding
20 MinGemakkelijk
Luxe bitterkoekjespudding
Trifle met kwark en zomerfruit![]()

40 MinGemakkelijk
Trifle met kwark en zomerfruit
40 MinGemakkelijk
Trifle met kwark en zomerfruit
Freakshake![]()

10 MinGemakkelijk
Freakshake
10 MinGemakkelijk
Freakshake
Duopudding![]()

20 MinGemakkelijk
Duopudding
20 MinGemakkelijk
Duopudding
Tiramisu zonder alcohol![]()

25 MinGemakkelijk
Tiramisu zonder alcohol
25 MinGemakkelijk
Tiramisu zonder alcohol
Vega panna cotta![]()

130 MinGemakkelijk
Vega panna cotta
130 MinGemakkelijk
Vega panna cotta
Chocolademousse![]()

120 MinGemakkelijk
Chocolademousse
120 MinGemakkelijk
Chocolademousse