Vanille Panna Cotta
2 stuks
Gemakkelijk
255
Het klassieke Italiaanse dessert met een heerlijke vanillesmaak!
Ingrediënten
Bereiding
Benodigdheden
Ingredients
2 blaadjes
300 ml
slagroom
50 g
suiker
10
frambozen
citroenrasp
Benodigdheden
Kom 15-20 cm (halve bolvorm)
Glas met 5 cm doorsnede
Totaal:
255 min
Bereiding:
15 min
1
Maak de gelatine zacht in een kom met koud water.
2
Verwarm de Bourbon-Vanillepasta met de room en suiker in een pan. Laat de vloeistof niet koken.
3
Druk de gelatine stevig uit en roer door het roommengsel tot het volledig is opgelost. Giet vervolgens in 2 glazen (elk 200 ml) en zet ca. 4 uur in de koelkast.
4
Garneer de gekoelde panna cotta met frambozen en citroenrasp.
Baktips
Voor een vegetarische versie van panna cotta kun je de gelatine ruilen voor agar-agar.
Tips
Gelatine: Voor een vegetarische versie van panna cotta kun je de gelatine ruilen voor agar-agar.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media