Flag

Duopudding

6 - 8 stuks
Gemakkelijk
20
Frambozen en vanille, een klassieker voor de duopudding.
Logo Image
Baktips
Leg ter voorkoming van velvorming direct na het koken een stukje plasticfolie op de pudding.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image
Benodigdheden
Steelpannetje
Plasticfolie
Puddingvorm ca. 1,5 liter

Ingrediënten

Voor dessert
1 pakDr. Oetker Kookpudding Frambozen
1 pakDr. Oetker Kookpudding Vanille
1 litermelk (koud)

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Kookpudding Frambozen
Picture - Dr. Oetker Kookpudding Vanille

Bereidingswijze duopudding

Bereid beide puddingen apart. Maak de inhoud van het pakje met een gedeelte van een ½ liter koude melk aan. Breng de resterende melk al roerende met een garde aan de kook. Neem de pan van het vuur en voeg het aangemaakte puddingpoeder onder goed roeren aan de melk toe. Breng het geheel aan de kook en laat de pudding al roerende 2 minuten op een laag vuur zachtjes doorkoken. Spoel een puddingvorm om met koud water. Schenk de nog warme puddingen gelijktijdig in 1 vorm.

Baktips

  • Leg ter voorkoming van velvorming direct na het koken een stukje plasticfolie op de pudding.