Custard Trifle met Bitterkoekjes
4 porties
Gemakkelijk
Romig dessert met bitterkoekjes, custard, slagroom en Marasquin
Ingrediënten
Bereiding
Voor dessert
35 g
Koopmans Custard
0,5 liters
melk
35 g
suiker
0,5 el
basterdsuiker
16
bitterkoekjes
1 - 2 tl
marasquin
125 ml
slagroom
Benodigdheden
Steelpannetje
Hoge coupes
Bereiding:
20 min
1
Custard koken
Volg voor de bereiding van de Custard de aanwijzingen op de verpakking. Laat de Custard afkoelen.
2
Bitterkoekjeskruim
Verbrokkel de bitterkoekjes grof. Giet een laagje Custard in een hoge glazen coupe. Strooi er wat bitterkoekjeskruim over en besprenkel met wat marasquin.
3
De trifle maken
Schenk hier een nieuw laagje Custard over, bedek met bitterkoekjeskruim en marasquin. Herhaal dit nog een keer en eindig met een laagje Custard. Maak zo 4 coupes en zet ze 1 uur in de koelkast om verder af te koelen.
4
Custard trifle serveren
Klop de room stijf met de basterdsuiker en serveer de custard trifle met een flinke toef slagroom.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media