Flag

Pindarotsjes

15 stuks
Gemakkelijk
10
Duik in de chocoladehemel met zelfgemaakte pindarotsjes, een knapperig genot dat smelt op je tong!
Ben je op zoek naar een eenvoudig en verleidelijk recept om die zoete trek te bevredigen? Zoek niet verder! Pindarotsjes maken is de perfecte oplossing. Met dit makkelijke recept kun je in een handomdraai een heerlijke snack op tafel toveren. Een onweerstaanbare traktatie die perfect is voor e...
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image
Benodigdheden
Benodigdheden
Bakpapier
Bakplaat
Lepel

Ingrediënten

Voor de pindarotsjes
200 gDr Oetker Smeltchocolade Melk
200 ggeroosterde en ongezouten pinda's

Gemaakt met:

Picture - Dr Oetker Smeltchocolade Melk

Chocolade smelten

1

Bekleed een bakplaat of snijplank met bakpapier.

2

Smelt 2/3 van de smeltchocolade au bain-marie op laag vuur. Zorg ervoor dat de temperatuur niet hoger is dan 45 graden.

3

Haal de kom van het vuur (let op: heet) en voeg de rest van de smeltchocolade toe. Blijf roeren totdat alle chocolade volledig is gesmolten.

4

Pindarotsjes maken
5

Voeg de pinda's toe aan de chocolade en roer goed door zodat alle pinda's bedekt zijn.

6

Neem een eetlepel en schep kleine hoopjes pinda's met chocolade op het bakpapier. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte tussen de hoopjes laat, zodat ze niet aan elkaar plakken tijdens het uitharden.

7