Flag

MonChou Dame Blanche

8 stuks
Gemakkelijk
15
Een klassieker met een twist: MonChou Dame Blanche. Lekker, snel en eenvoudig!
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de MonChou
1 pakDr. Oetker MonChoutaart Naturel
60 gboter of margarine
200 gMonChou (2 pakjes)
250 mlslagroom
100 mlwater
Voor de Dame Blanche
3 elpindakaas (100%)
100 gchocolade
karamelsaus
30 gpinda's (gezouten)
Extra nodig
8dessert coupes
beslagkom
steelpan
mixer met gardes

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker MonChoutaart Naturel
1

Bereiding

Smelt de boter in een pannetje, neem het pannetje van het vuur en roer de kruimelbodemmix erdoor. Laat staan tot gebruik.

2

Klop de MonChou los, voeg het water en de taartmix toe. Klop op de hoogste stand tot een egale massa.

3

Voeg vervolgens de slagroom toe en mix op de middelste stand gedurende 1 minuut.

4

Schep de pindakaas erdoor.

5

Verdeel de kruimelbodem en het MonChoumengsel over de coupes. Laat 1 uur opstijven in de koelkast.

Opstijftijd: 60 Minuten

6

Smelt de chocolade. Verdeel de chocoladesaus en karamelsaus over de coupes en garneer met de gezouten pinda’s.