Skip to main content
Winterse Eton Mess met stoofpeertjes en stroopwafels

Winterse Eton Mess met stoofpeertjes en stroopwafels

4 porties
Gemiddeld
Eton Mess is een traditioneel Engels toetje. De orginele versie maak je met schuim, room en fruit. Speciaal voor de koude dagen maken wij de Eton Mess met stoofpeertjes en stroopwafels.
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Maak de Eton Mess vlak voordat je 'm serveert, anders trekt het vocht van de stoofpeertjes en slagroom in de meringue.
Baktips
De Meringues kun je ruim van te voren maken. Verpak ze luchtdicht en bewaar de meringues buiten de koelkast. Ze blijven ongeveer drie dagen goed.
Baktips
Ook lekker: voeg een beetje kaneel toe aan de slagroom voor een extra Winterse smaak in jouw Eton Mess.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten