Flag

Winterse trifle in kleine glaasjes

4 stuks
Gemiddeld
40
Een mooie en lekkere trifle. Gemaakt van biscuit, fruit en een romige pudding.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de trifle
1 pakDr. Oetker Biscuittaart Naturel
5eieren
50 mlwater
1 pakDr. Oetker Kloppudding Vanille
500 mlmelk
250 gaardbeien (evt. diepvries)
250 gbosbessen (evt. diepvries)
250 mlslagroom
1 zakjeDr. Oetker Klop-Fix

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Biscuittaart Naturel
Picture - Dr. Oetker Klop-Fix
1

Bak met biscuitmix een taart en snijd deze in twee dunnere plakken.

2

Steek met een uitsteekvorm ter grootte van je glaasjes rondjes uit de plakken taart (2 of 3 per glaasje, afhankelijk van de hoogte ervan). De overgebleven biscuit kun je invriezen voor een volgende keer als je een lekker toetje wilt maken.

3

Maak volgens de gebruiksaanwijzing de Kloppudding (let op: slechts de helft van de tijd in de koelkast zetten!)

4

Klop de slagroom met het zakje Dr. Oetker Klop-Fix.

5

Begin met een rondje taart, leg daarop achtereenvolgens blauwe bessen, een schep pudding, frambozen en weer een rondje taart. Herhaal dit als je hoge glaasjes gebruikt.

6

Sluit af met een laagje slagroom en leg daar nog wat vruchten op.