Winterse trifle in kleine glaasjes
4 stuks
Gemiddeld
Een mooie en lekkere trifle. Gemaakt van biscuit, fruit en een romige pudding.
Ingrediënten
Bereiding
Voor de trifle
5
eieren
50 ml
water
1 pak
Dr. Oetker Kloppudding Vanille
500 ml
melk
250 g
aardbeien (evt. diepvries)
250 g
bosbessen (evt. diepvries)
250 ml
slagroom
1 zakje
Bereiding:
40 min
1
Bak met biscuitmix een taart en snijd deze in twee dunnere plakken.
2
Steek met een uitsteekvorm ter grootte van je glaasjes rondjes uit de plakken taart (2 of 3 per glaasje, afhankelijk van de hoogte ervan). De overgebleven biscuit kun je invriezen voor een volgende keer als je een lekker toetje wilt maken.
3
Maak volgens de gebruiksaanwijzing de Kloppudding (let op: slechts de helft van de tijd in de koelkast zetten!)
4
Klop de slagroom met het zakje Dr. Oetker Klop-Fix.
5
Begin met een rondje taart, leg daarop achtereenvolgens blauwe bessen, een schep pudding, frambozen en weer een rondje taart. Herhaal dit als je hoge glaasjes gebruikt.
6
Sluit af met een laagje slagroom en leg daar nog wat vruchten op.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media