Skip to main content
Lime Cheesecake met Meringue

Lime Cheesecake met Meringue

4 porties
Gemiddeld
Zo maak je een bijzonder toetje: cheesecake met frisse lemon en heerlijke, zoete meringue.
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Heb je Meringue over? Bak daar heerlijke schuimpjes van in de oven! Verwarm je oven voor op 120 graden, liefst heteluchtstand. Spuit het eiwitschuim op een bakplaat met een vel bakpapier in mooie vormpjes (bijvoorbeeld schuimtoefjes). Zet in de oven en check ieder uur of de schuimpjes gaar zijn. Ze zijn gaar als ze helemaal droog aanvoelen aan de buitenkant. Van binnen mogen ze nog een beetje taai zijn. Als de schuimpjes gaar zijn, zet je de oven uit en laat je de schuimpjes in de oven afkoelen.
Baktips
Let op: dit recept bevat rauwe eiwitten. Je kunt het beste kiezen voor gepasteuriseerd eiwit uit de koeling van de supermarkt.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten