
Positie rooster: midden
Electrische oven : 180 graden
Hetelucht oven : 160 graden
Gas oven : Stand 4
Baktijd : 40 minuten
-Zorg dat de boter op kamertemperatuur is.
-Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor.
-Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.
Doe de boter in een beslagkom en mix het met een mixer met gardes zacht en romig (niet luchtig kloppen).
Voeg de browniemix en het water (100ml) toe en meng dit alles met de mixer op de laagste stand goed door elkaar.
Mix nog 1 minuut op middelhoge snelheid tot een glad beslag.
Plaats de bakvorm op het rooster in het midden van de voorverwarmde oven.
Bak de brownies gaar in ca. 40 minuten.
De brownies zijn klaar wanneer de bovenkant mooi glanzend is, het geheel iets ingezakt is en de binnenkaant nog licht vochtig is.
Laat de brownies goed afkoelen in de vorm voordat je deze verwijdert.
Breng water aan de kook en giet dit in een kom. Leg de Deco Drip Pistache vervolgens in het hete water en laat deze 5-6 minuten liggen.
Verwijder de bakvorm van de brownies en snijd de brownies voorzichtig in driehoeken: snijd ze eerst in de lengte doormidden en maak daarna schuine snijlijnen zodat er kleine kerstboompjes ontstaan.
Haal de tube uit het water, schud deze goed en verwijder de seal voordat je de drip aanbrengt. Decoreer de kerstboompjes met de drip, de strooisels en plaats als laatste de ijslollystokjes.
Vergelijkbare recepten

Brownies

Brownies

Brownies