Karamel Zeezout Brownie
8 porties
Gemakkelijk
De combinatie van zoet en zout is extra lekker in dit makkelijke Brownie recept met karamel en zeezout.
Ingrediënten
Bereiding
Voor de Brownie
1 pak
Dr. Oetker Brownies Choco
50 g
boter of margarine
100 ml
water
1 tl
zeezout
70 g
zachte karameltoffees
Bereiding:
40 min
Bakken:
40 min
1
Verwarm de oven voor.
2
Hak de karameltoffees grof. Leg wat apart voor de garnering.
3
Bereid het Brownie beslag volgens de bereidingswijze op het pak van Dr. Oetker Brownies. Roer de karameltoffees en het zeezout door het Brownie beslag.
4
Bak de Brownie.
Baktijd
40 min
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Positie rooster: Midden
5
Als de Brownie uit de oven komt, garneer deze dan met de karameltoffees.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media