Flag

Paastrifle met passievrucht

ongeveer 7 porties
Gemakkelijk
60
Maak in slechts 15 minuten een feestelijke Paastrifle met passievrucht - het perfecte, snelle paastoetje!
Vier Pasen met deze kleurrijke Paastrifle met monchou en passievrucht! Dit recept combineert romige MonChou met de frisheid van passievrucht, afgemaakt met gezellige paaseitjes En het beste? Dit paastoetje is zo klaar! Dus haas je naar de keuken en hop met die lepel! ­čÉ░
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image
Benodigdheden
Benodigdheden
Potjes/jampotjes
Mixer met gardes
Beslagkom

Ingredi├źnten

Ingredi├źnten voor de Paastrifle met passievrucht
1 pakDr. Oetker MonChoutaart Naturel
200 gMonChou
250 mlslagroom
60 gboter of margarine
100 mlwater
3 - 4passievruchten (gehalveerd en leeg geschept)
6 - 8Chocolade paas figuren
12 - 16chocolade paaseitjes (mini)

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker MonChoutaart Naturel

Trifle bodem maken

1

Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodems van de glazen gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de glazen ca. 10 minuten in de koelkast.


Trifle vulling maken
2

Klop in een kom de MonChou (200 g op kamertemperatuur) met een mixer met garden glad.
Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de hoogste stand tot een egale massa.

3

Voeg de ongeklopte slagroom toe aan het MonChou mengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtige massa. 


Paastrifle maken
4

Verdeel het MonChoumengsel in laagje over de glaasjes om en om met passievruchtvlees. 

5

Laat de paastrifle 2 uur opstijven in de koelkast.

6

Decoreer de mini trifles met de hocolade paas figurenen, paaseitjes en eventueel nog wat extra passievruchtvlees.