
Feestelijke cupcakes
Gemaakt met:
Verwarm de oven voor. Maak het beslag voor de cupcakes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng heel luchtig funhagel door het beslag en strooi nog wat losse hageltjes bovenop het beslag als het in het cupcake vormpje zit. Houd wat funhagel over om straks over de toeven botercrème te strooien. Bak de cupcakes zoals aangegeven staat op de verpakking en laat ze afkoelen.
Baktijd: 22 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Positie rooster: Midden
Maak de botercrème en voeg er naar wens enkele druppels kleurstof aan toe. Wij hebben hier geel gebruikt. Doe de botercrème in een spuitzak met een stervormig spuitmondje en spuit een mooie toef op de cupcake. Strooi nog wat funhagel over de toef.
Vergelijkbare recepten

Paascupcakes met chocolade eieren

Kerstman Cupcakes

Aardbeien cupcakes met vanilleroom

Kokos Chocolade Cupcakes

Double Chocolate Cupcakes

Frambozen Pavlova Cupcakes
