Chocoladeletter versieren
1 stuk
Gemakkelijk
5
Versier met Sinterklaas je eigen chocoladeletter, of nog leuker: doe 'm kado!
Ingrediënten
Bereiding
Benodigdheden
1 zakje
chocoladeletter (melk, puur of wit)
Dr. Oetker Regenboogfantasie
1 zakje
Tum tummetjes
schuimpjes (sint en piet)
Extra nodig
steelpan
2
kommetjes/bakjes
kwastje of een satéprikker
Totaal:
5 min
Bereiding:
5 min
1
Bereid het chocoglazuur
Breng water aan de kook en giet dit in een kom. Vervolgens leg je het zakje in de kom gedurende 10 minuten. Kneed het zakje daarna even door en het is klaar voor gebruik.
2
Knip een hoekje open en doe de chocoglazuur in een bakje. Laat het bakje in een grotere bak zakken met heet water. Zo blijft de chocoglazuur vloeibaar. Of verwarm de chocolade steeds opnieuw als het minder vloeibaar wordt. Dit kan door het bakje in een pannetje heet water te zetten.
3
Versieren Chocoladeletter
Plak alle versieringen op de chocoladeletter door chocoglazuur op de versieringen te doen met behulp van een kwastje of satéprikker. Dit is de lijm om alles vast te plakken.
4
Laat de chocoglazuur hard worden. Een fijne pakjes avond!
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media