Chocolate brownies
8 porties
Gemakkelijk
Smeuïge chocolade brownies met fijngehakte noten, amandelen en knapperige chocoladeglazuur.
Ingrediënten
Bereiding
Voor de brownies
1 pak
Dr. Oetker Brownies Choco
50 g
boter of margarine (zachte)
100 ml
water
50 g
ongezouten notenmix (hazelnoten, amandelen, walnoten) fijngehakt
1 tube
Chocoladesaus
1 zakje
Bereiding:
20 min
Bakken:
40 min
1
Choco brownies
Bereid het beslag volgens de bereidingswijze op het pak Dr. Oetker Brownies.
Baktijd
40 min
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
2
De notenvulling
Meng de noten door het beslag en plaats de brownies in de voorverwarmde oven.
3
Brownies versieren
Laat de brownies na het bakken goed afkoelen. Snijd de brownies vervolgens in stukjes. Leg de stukjes brownies op een bord en versier ze met Dr. Oetker Chocoladesaus en Amandelschaafsel.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media