Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

GEEF JOUW EIGEN DRAAI

Yoghurttaart en kwarktaart

Fruitig, romig of....

Yoghurttaart en kwarktaart zijn leuk om te maken, je kunt er eindeloos mee combineren. Aan een yoghurttaart geef je gemakkelijk een eigen draai. Van een basis taart maak je de meest verrassende recepten.  Ingredienten bij elkaar doen, even mixen en daarna laten opstijven in de koelkast. Zo heb je tijd over om de taart mooi te versieren en van jouw kwarktaart en yoghurttaart een feestje te maken.

Yoghurttaart en kwarktaart met fruit

Fruit en yoghurt is een onweerstaanbaar lekkere combinatie. Met de yoghurttaart kun je eindeloos varieren met fruit.  Voeg vers fruit toe zoals aardbeien, frambozen, peer, banaan of blauwe bessen. Wil je graag een tropische vrucht toevoegen zoals kiwi, ananas of papaya. Kook deze dan kort voordat je ze toevoegt (blancheren). In tropische vruchten zit een stofje dat er een voorzorgt dat de kwarktaart of yoghurttaart niet opstijft. Je kunt ook vruchten uit blik gebruiken, die hoef je niet te blancheren.

HOW-TO BAKFILM

Yoghurttaart met aardbeien

Yoghurttaart is leuk om te maken. In een handomdraai maak je van jouw taart een feestje. In 1 minuutje laten we je zien hoe gemakkelijk het is om deze feestelijke yoghurttaart met aardbeien te maken.

Kwarktaart en Yoghurttaart met chocolade en...

Chocolade is ook erg lekker in combinatie met een kwarktaart, yoghurttaart of monchoutaart. Doe een laagje knapperige chocoglazuur over de bodem, meng hagelslag door de taartvulling of maak een bodem van chocolade koekjes.

HOW-TO BAKFILM

Snoeptaart

Voor echte zoetekauwers! Versier de kwarktaart met jouw favoriete snoepjes. Een feestje!