Smelt de boter in een pannetje. Neem het pannetje van de hittebron en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Verdeel de kruimelbodem gelijkmatig over de toetjesglazen en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel.
Doe het water, de kwark en de slagroom in een kom en meng dit met een mixer met gardes op de laagste stand door elkaar. Gebruik voor de beste resultaat de kwark en de slagroom direct uit de koelkast.
Voeg de taartmix toe en meng het mengsel met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel. Klop het daarna op de hoogste stand in 2,5 minuut tot een luchtige massa.
Verdeel een laagje kwarktaartvulling over de kruimelbodems. Maak daarna en laagje van de stukjes aardbeien en lange vingers gevolgd door een laagje kwarktaartvulling. Herhaal deze stappen totdat de glazen mooi gevuld zijn.
Decoreer de glazen met een aardbei en lange vinger.
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart