Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Zomerse Trifle met aardbeien en kiwi

Luchtige en romige trifle met een bodem van cake en daarboven op banketbakkersroom, aardbeiensaus, verse aardbeien, kiwi's en een toef slagroom.

6 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Zomerse Trifle met aardbeien en kiwi

Bakgerei:

mixer met garden
hoge coupe s
koekenpan

Voor de zomerse trifle:

6 plakjes cake (huisgebakken of kant-en-klaar)
2 el zoete sherry (PX-sherry) optioneel
aardbeiensaus
500 g aardbeien (gehalveerd)
1 zakje Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
400 ml volle melk
250 ml slagroom
2 kiwi's
1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Rooster in een droge koekenpan, al omschuddend, het amandelschaafsel goudbruin en laat het afkoelen.

2

Gebruik een glazen schaal die recht omhoog loopt, of 6 brede hoge glazen. Bestrijk 3 plakken cake met aardbeiensaus en leg er een plak cake bovenop. Snijd de dubbele plakken cake in stukken en leg ze in de schaal of verdeel ze over de glazen. Schep 300 gram van de aardbeien om met de rest van de aardbeiensaus en schep ze op de stukken cake.

3

Bereid de Banketbakkersroom met melk en schep de room op de aardbeien. Strijk de bovenkant glad. Klop de slagroom stijf met de Vanillesuiker. Schep de helft lepel voor lepel op de vla en strijk het glad. Spuit van de rest toeven langs de rand van de schaal.

4

Schil de kiwi's en snijd ze in kwart plakjes. Meng ze met de rest van de aardbeien en het amandelschaafsel en schep het op de slagroom. En klaar is de trifle.

Voedingswaarden Voor het recept Zomerse Trifle met aardbeien en kiwi

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1951 kJ
466 kcal
699 kJ
167 kcal
Vet 26.60 g 9.53 g
Koolhydraten 48.13 g 17.25 g
Eiwit 7.57 g 2.71 g