Flag

Vegan muffins met framboos en pistache

6 stuks
Gemakkelijk
35
Heerlijke Vegan Muffin met verse framboos en een knapperige pistache.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de muffins
1 pakDr. Oetker Vegan Muffins Naturel
80 mlolijfolie
175 mlwater
60 ggepelde pistachenoten
100 gwitte chocolade vegan
100 gframbozen
Extra nodig
bakplaat
beslagkom
mixer met gardes

Gemaakt met:

1

Voorbereiden

Plaats de bijgeleverde muffinvormpjes op de bakplaat.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 190 °C

Temperatuur heteluchtoven: 180 °C

2

Verwarm de oven voor op de aangegeven temperatuur.

3

Beslag bereiden

Doe de muffinmix, het water en de olie in een beslagkom en mix ongeveer 1 minuut op de laagste stand.

4

Hak de pistachenoten en vegan witte chocolade grof.

5

Schep 50 gram pistachenoten en alle witte chocolade met de frambozen door het beslag.

6

Bakken

Verdeel het beslag over de muffinvormpjes en strooi de rest van de pistache erover.

7

Plaats de bakplaat in de oven en bak de muffins in 20 minuten gaar.

Baktijd: 20 Minuten