Flag

Vegan Brownies Choco

8 stuks
Gemakkelijk
60
Heerlijk smeuïge vegan choco brownies 100% plantaardig. Smullen maar!
Probeer Dr. Oetker's Vegan Brownies voor een heerlijke, plantaardige traktatie! Smeuïge brownies zonder eieren, gemakkelijk te maken dankzij de bijgeleverde bakvorm. Perfect als tussendoortje, bij de koffie of als dessert. Voeg 50 g margarine (plantaardig) en 100 ml water toe aan de browniemix...
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor Vegan brownies Choco
1 pakDr. Oetker Vegan Brownies Choco
50 gplantaardige margarine (in wikkel)
100 mlwater
Extra nodig
beslagkom
mixer met gardes

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Vegan Brownies Choco
1

Voorbereiden

Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor.

Positie rooster: Midden

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 170 °C

2

Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden (naar buiten).

3

Vegan brownies maken

Klop in een beslagkom 50 gram margarine met de mixer zacht.

4

Voeg de browniemix en 100 ml water toe en meng alles met de mixer op de laagste stand goed door elkaar.

5

Mix nog 1 minuut op middelhoge snelheid tot een glad beslag.

6

Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm.

7

Bakken

Plaats de bakvorm op het rooster in het midden van de voorverwarmde oven.

8

Bak de vegan brownies gaar in ca. 45 minuten.

9

Laat de brownies goed afkoelen in de vorm, voordat je deze verwijdert.