Vet de bakvorm of het cakeblik in met Dr. Oetker Bakspray en bekleed met bakpapier. Verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 190 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Smelt de chocolade au bain-marie (in een schaal in een pannetje met heet water).
Meng in een kom de plantaardige olie met de suiker en het Dr. Oetker Vanille Aroma. Roer dit goed door.
Meng een el water, 15 ml appelciderazijn en 1 tl Dr. Oetker Backin tot een glad mengsel. Voeg dit mengsel toe aan de beslagkom. Roer het goed door.
Voeg de geraspte bietjes toe aan het beslag, roer het goed door en voeg de gesmolten chocolade toe.
Voeg in 2x de patentbloem toe en meng het met een spatel door. Schenkt het Vegan Brownies beslag in de bakvorm.
Bak de Vegan Brownies in circa 35 minuten gaar.
Baktijd: 40 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 190 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Laat de Vegan Brownies in de bakvorm afkoelen.
Vergelijkbare recepten