Vegan brownies met bananenijs en karamel
Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor.
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar buiten.
Klop in de beslagkom de margarine los in een kom met de handmixer.
Voeg de browniemix en het water toe en mix tot een glad beslag.
Spatel het beslag in de bakvorm en maak glad.
Bak de brownies in ca. 45 minuten gaar. Laat na het bakken even afkoelen.
Baktijd
45 min
Meng de dadel en amandelmelk in de keukenmachine tot een romige saus. Giet in een schaaltje en maakt de machine schoon.
Meng de diepgevroren bananen met een zakje vanillesuiker tot een romig ijs in de keukenmachine.
Snijd de brownie in stukjes stapel op zes bordjes en schep het bananenijs erop. Giet het dadelkaramelsausje erover en voilà!
Vergelijkbare recepten