Brownie Bonbon met jamvulling
Verwarm de oven voor en vouw de brownievorm naar instructies op de verpakking.
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Klop de margarine zacht. Voeg de browniemix en het water toe en meng op lage stand. Mix vervolgens 1 minuut op middelhoge snelheid tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm.
Zet de bakvorm op het ovenrooster en bak de brownie in het midden van de oven gedurende 45 minuten.
Baktijd
45 min
Laat de brownie afkoelen.
Verwarm de frambozen, kristalsuiker en zout in een steelpannetje tot jam. Roer regelmatig.
Snijd de brownie in twee dunnere plakken en vervolgens in blokjes. Dit vormt de basis voor je bonbonnetje.
Smeer de brownie blokjes in met pindakaas.
Smelt de chocolade au bain marie.
Verdeel de jam over de pindakaas en giet over de blokjes de chocolade. Laat opstijven in de koelkast gedurende 20 minuten.
Opstijftijd
20 min
Garneer met gevriesdroogd fruit en grof zeezout.
Vergelijkbare recepten