Flag

Vegan brownies met gezouten chocolade

6 stuks
Gemiddeld
20
Vegan brownies met gezouten chocolade en cranberries
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de vegan brownies met cranberry
1 pakDr. Oetker Vegan Brownies Choco
50 gplantaardige margarine
100 mlwater
50 ggedroogde cranberry's
1 elkaneel
Voor de gezouten chocoladesaus
100 gpure chocolade
10 gplantaardige margarine
1 tlzeezout
Extra nodig
6cupcake-/muffin bakvormen evt. met muffinbakblik
beslagkom
mixer met gardes

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Vegan Brownies Choco
1

Voorbereiden

Verwarm de oven voor op de aangegeven temperatuur. Plaats de muffinvormpjes op de bakplaat of in het muffinbakblik.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 170 °C

2

Brownie bites maken

Klop in een kom de margarine zacht. Voeg de browniemix en het water toe.

3

Mix gedurende 1 minuut, op de laagste stand tot een glad beslag.

4

Roer de cranberries en het kaneel door het beslag.

5

Verdeel het beslag over de muffinvormpjes. Schuif het rooster met muffinbakblik of de bakplaat de oven in en bak de brownie bites in 30-40 minuten gaar.

Baktijd: 30 - 40 Minuten

6

Chocoladesaus maken

Maak ondertussen de chocoladesaus. Smelt de chocolade met de margarine en het zout.

7

Schenk de saus over de gebakken browniebites en laat afkoelen.