
Cheesecake & Brownie met framboos
Gemaakt met:
Verwarm de oven voor. Maak browniebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en doe een laag van ongeveer 1 cm in de bakvorm(en). (Doordat je ook een bakvorm uit de Cheesecake verpakking hebt, kun je met deze hoeveelheid twee bakvormen vullen.)
Baktijd: ongeveer 60 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: ongeveer 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: ongeveer 140 °C
Positie rooster: Midden
Maak het cheesecakebeslag zoals aangegeven op de verpakking en voeg aan het eind een half bakje geprakte frambozen toe. Meng nog even goed door en vul de bakvorm(e) tot 1 cm onder de rand. Bak de brownie-cheesecake(s) in de oven.
Controleer na een uur of de brownie-cheesecake gaar is met een (saté)prikker. Afhankelijk van je oven moet deze misschien nog 10 min doorbakken. Zorg dat de bovenkant niet te donker wordt.Laat de brownie-cheesecake goed afkoelen.
Klop de slagroom samen met de Klop-Fix, de suiker en de frambozensaus stevig.
Doe de slagroom in een spuitzak met een grove spuitend zoals 1b of 1m van Wilton. Snij de brownie-cheesecake in vierkante blokken en spuit op elk blok een toef van de frambozenslagroom. Garneer de gebakjes met de overgebleven frambozen.
Vergelijkbare recepten

Koningsdag Oranje IJsjesbrownies

Cola brownies met citroen

Brownies met oogjes

Vegan brownies met notenpasta

Brownies met cornflakes en karamel

Dessert van brownies met peer en warme vanille saus
