Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Ontbijt Cupcakes

Ook zo gek op cupcakes? Nu kun je ze zelfs als ontbijt eten met dit gemakkelijke recept voor ontbijt cupcakes

12 cupcakes

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Ontbijt Cupcakes

Bakgerei:

1 doosje Dr. Oetker Cupcake Vormpjes
cupcake-/muffin bakvorm

Voor de cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel
100 g margarine
2 eieren op kamertemperatuur
100 ml melk
75 g havermout
1 tl kaneelpoeder
1 banaan in kleine stukjes of geprakt
125 g gedroogde cranberry's

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Laat de cranberries 15 minuten wellen in lauw water. Laat ze na het wellen goed uitlekken en dep ze droog.

2

Verwarm de oven voor.

3

Maak het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg aan het beslag de kaneelpoeder, daarna de havermout, de banaan en als laatste de cranberries toe. Roer het rustig door het beslag.

4

Bak de cupcakes in ca. 22 minuten gaar.

5

De cupcakes zijn het lekkerst als ze nog een beetje warm zijn, als ontbijt of als lunch.