Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Ontbijt Cupcakes

Ook zo gek op cupcakes? Nu kun je ze zelfs als ontbijt eten met dit gemakkelijke recept voor ontbijt cupcakes

12 cupcakes

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Ontbijt Cupcakes

Bakgerei:

1 doosje Dr. Oetker Cupcake Vormpjes
cupcake-/muffin bakvorm

Voor de cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel
100 g margarine
2 eieren op kamertemperatuur
100 ml melk
75 g havermout
1 tl kaneelpoeder
1 banaan in kleine stukjes of geprakt
125 g gedroogde cranberry's

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Laat de cranberries 15 minuten wellen in lauw water. Laat ze na het wellen goed uitlekken en dep ze droog.

2

Verwarm de oven voor.

3

Maak het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg aan het beslag de kaneelpoeder, daarna de havermout, de banaan en als laatste de cranberries toe. Roer het rustig door het beslag.

4

Bak de cupcakes in ca. 22 minuten gaar.

5

De cupcakes zijn het lekkerst als ze nog een beetje warm zijn, als ontbijt of als lunch.

Voedingswaarden Voor het recept Ontbijt Cupcakes

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 976 kJ
233 kcal
1302 kJ
311 kcal
Vet 12.34 g 16.46 g
Koolhydraten 25.81 g 34.41 g
Eiwit 3.90 g 5.20 g