Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Muffins Naturel

Voor lekkere luchtige en smeuïge muffins. Een pak is voldoende voor 12 muffins.

12 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Muffins Naturel

Bakgerei:

mixer met garden
cupcake-/muffin bakvorm

Voor de muffins:

1 pak Dr. Oetker Muffins
125 g margarine
2 eieren
50 ml water

preparation

Bereiding

1

Voorbereiden

Zorg dat de eieren op kamertemperatuur zijn en de boter zacht is. Haal de bakplaat uit de oven en plaats de muffinvormpjes hierop. Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 200 °C

Heteluchtoven 180 °C

Baktijd: ongeveer 16 - 20 minuten

2

Beslag bereiden

Doe de muffinmix, de eieren, zachte boter en het water in een beslagkom en mix het geheel met een mixer op de laagste stand goed door elkaar. Klop het geheel daarna op de hoogste stand in 1 minuut tot een glad beslag. Verdeel het beslag met twee eetlepels of een ijsbolletjestang over de muffinvormpjes.

3

Bakken

Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven en bak de muffins in ca. 16 minuten gaar en goudbruin. De muffins zijn gaar als je met je vinger licht op de muffin drukt en deze terugveert.

Voedingswaarden Voor het recept Muffins Naturel

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 846 kJ
202 kcal
1624 kJ
388 kcal
Vet 14.82 g 28.50 g
Koolhydraten 14.27 g 27.44 g
Eiwit 3.01 g 5.80 g