Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Muffins Naturel

Voor lekkere luchtige en smeuïge muffins. Een pak is voldoende voor 12 muffins.

12 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Muffins Naturel

Bakgerei:

mixer met garden
cupcake-/muffin bakvorm

Voor de muffins:

1 pak Dr. Oetker Muffins
125 g margarine
2 eieren
50 ml water

preparation

Bereiding

1

Voorbereiden

Zorg dat de eieren op kamertemperatuur zijn en de boter zacht is. Haal de bakplaat uit de oven en plaats de muffinvormpjes hierop. Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 200 °C

Heteluchtoven 180 °C

Baktijd: over 16 - 20 Minuten

2

Beslag bereiden

Doe de muffinmix, de eieren, zachte boter en het water in een beslagkom en mix het geheel met een mixer op de laagste stand goed door elkaar. Klop het geheel daarna op de hoogste stand in 1 minuut tot een glad beslag. Verdeel het beslag met twee eetlepels of een ijsbolletjestang over de muffinvormpjes.

3

Bakken

Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven en bak de muffins in ca. 16 minuten gaar en goudbruin. De muffins zijn gaar als je met je vinger licht op de muffin drukt en deze terugveert.

Voedingswaarden Voor het recept Muffins Naturel

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 846kJ
202kcal
1624kJ
388kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g